Stravování

Stravování

Vedoucí provozu

Jana Matušková
Telefon:
381 608 310
E-mail:

 

Hlavní činností stravovacího provozu Nemocnice Tábor a.s. je zajistit stravování:

  • pacientů
    • pacientská strava je součástí léčby, proto se skládá z mnoha druhů dietních pokrmů
    • stravování pacientů se řídí dle schváleného dietního systému a zásad správné výživy
  •  zaměstnanců
  • cizích strávníkůAAA_1152

Dále nabízíme možnost individuálního i závodního stravování, jak v jídelně nemocnice, tak i s možností hromadného výdeje do transportních nádob odběratele.
Stravování pro zaměstnance Nemocnice Tábor a.s. i ostatní strávníky poskytujeme bezobjednávkovým systémem.
Výběr je možný ze 4 druhů jídel doplněný o salátový bufet. Od prosince 2019 nabídka rozšířena o bezlepkové jídlo.
Při přípravě stravy se dodržuje správný technologický  postup a hygienické normy. Provoz se řídí podle schváleného systému HACCP a vnitropodnikových směrnic.
O spokojenost strávníků se stará kolektiv 29 zaměstnanců.

Provozní doba výdeje obědů:

Pondělí – pátek 10:30 – 11:00 s sebou (do jídlonosičů) 11:00 – 13:30
Sobota, neděle,svátky 10:45–11:15

Cena oběda od 1. 4. 2019:

  • pro cizí strávníky 100,- Kč (včetně diet)
  • pro bývalé zaměstnance (důchodce) 40 Kč.

Aktuální jídelníček: ZDE

 

recepce 381 608 111